home about services news contact

MEDICONST PLUS este o firmă al cărui unic obiect de activitate este cel medical.

A luat fiinţă în anul 2005 în Constanţa, sub numele de Carlena Med SRL, an în care a achiziţionat cel mai performant echipament de ecografie generală şi morfologie fetală existent la momentul respectiv pe plan mondial (şi unicul din Constanţa), Voluson 730, produs de firma General Electric.

Cu ajutorul acestui sistem ultrasonografic (proiectat în special pentru examinări ecografice în obstetrică) investigaþiile imagistice în perioada prenatală au căpătat, de-a lungul timpului, si in Constanta, noi dimensiuni.
O garanţie a calităţii investigaţiilor şi a acurateţii diagnosticelor ecografice oferite de Mediconst Plus o constituie formarea profesională în domeniul imagisticii medicale a medicului coordonator al acestui centru medical, Dr. Carmen CIUFU, medic primar radiodiagnostic, doctor în ştiinţe medicale, a cărei specializare în ecografie generală şi morfologie fetală s-a realizat pe parcursul mai multor ani la Facultatea de Medicină din cadrul Universitatii "VICTOR SEGALEN BORDEAUX, FRANŢA.
Începând cu luna martie a anului 2013, Mediconst Plus vă stă la dispoziţie şi cu examinări cardiologice (consultaţii, EKG, ecografie cardiacă, tratamente) precum şi cu investigaţii de imagistică Computer Tomografie
consultaţii şi tratamente de medicină internă, într-o ambianţă plăcută, beneficiind de serviciile unei echipe medicale cu mare experienţă clinică.
Datorită numeroaselor solicitări existente pe plan local, în anul 2012, Mediconst Plus a achiziţionat şi un echipament de endoscopie digestivă superioară şi inferioară (gastrovideoscopie şi colonovideoscopie)
Deoarece am dorit şi dorim în continuare ca pacienţii noştri să beneficieze de cele mai performante echipamente medicale, ca şi în cazul sistemului
ecografic achiziţionat în 2017, şi sistemul de endoscopie digestivă este cel mai performant la ora acuală pe piaţa mondială. Numele lui este EXERA 3, este produs de firma OLYMPUS şi este singurul existent în Constanţa.

 
 
Mediconst Plus C.U.I. 17741904 
Mediconst Plus J13/2188/2005 
Copyright © Mediconst Plus